La varietat de la cuina Mexicana

30 May  0 Mitjdia

La cuina mexicana compta amb una gran varietat de receptes tradicionals com els tacs, les enchiladas, els burritos, les fajitas, les quesadillas …

Actualment, la gastronomia de Mèxic és molt popular a tot el món, sent un dels seus principals ingredients les truites, tant de blat de moro com de blat.

Les truites de blat de moro s’elaboren amb farina de blat de moro, aigua i sal. Es forma una massa que s’aixafa i se li dóna forma circular fins a obtenir una truita fina. Després es couen en una planxa, donant-los la volta diverses vegades. Un cop cuinades, es cobreixen amb un tovalló per conservar la calor i servir-les calentes. Aquestes truites són més toves que les de blat.

Les truites de farina o truites de blat són més utilitzades en el nord de Mèxic i s’elaboren amb farina de blat, sal i mantega de porc. S’usen principalment per preparar els coneguts burritos.

Les truites ofereixen multitud de possibilitats gràcies al farciment, que pot ser salat o dolç.

Les salses també tenen un paper important en aquestes receptes. Les més conegudes són el guacamole, la salsa de chiles, la salsa verda …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *